Auktorisoitu Tilitoimisto Tietokauha

TIETOKAUHA OSAKSI ACCOUNTORIA

Olemme tänään tiedottaneet yrityskaupasta, jonka myötä olemme myyneet Tietokauha Oy:n koko osakekannan Accountor Services Oy:lle. Kaupan myötä asiakkaidemme palvelut ovat jatkossakin yhtä hyvissä käsissä kuin tähänkin asti. Saamme lähes 1000 uutta kollegaa ja paljon uutta osaamista, joka tulee olemaan myös kaikkien asiakkaidemme käytettävissä. Saman aikaisesti myös Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy liittyy osaksi Accountoria.

Yrityskaupoilla Accountor parantaa palvelukykyään Etelä-Pohjanmaan alueella. Viime vuosien ajan voimakkaasti kasvaneen Accountorin tavoitteena on koko maan kattavalla toimistoverkostolla olla lähellä asiakkaitaan. Samaan aikaan se helpottaa yritysten talous- ja palkkahallintoa panostamalla digitaalisten järjestelmien kehitykseen sekä moderneihin työtapoihin.

– Palvelemme alueen yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla samojen yhteyshenkilöiden toimesta kuin tähänkin saakka. Kun kyseessä on yrityksesi talous- tai HR-asiat, me Accountorilla olemme sinua varten, kertoo Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo.

Tietokauhan edelliset omistajat toimitusjohtaja Mari Viertola, kehityspäällikkö Jani Kantola ja palvelupäällikkö Maarit Kiili jatkavat Accountorin palveluksessa ja vastaavat yhdessä työntekijöiden kanssa edelleen alueen asiakkaiden ensiluokkaisista palveluista.

– Tulet asiakkaanamme hyötymään yhdistymisestämme, koska jatkossa yritykselläsi on hyödynnettävissä Accountorin laaja palveluvalikoima sekä toimialan kehittyneimmät sähköisen taloushallinnon palvelut. Accountorin avulla voimme vahvistaa omaa osaamistamme ja tarjota asiakkaillemme vielä kattavampia palveluita muuttuvan maailman tarpeisiin Mari Viertola kertoo.

Lisätietoja:
Maajohtaja Petteri Heikinheimo, Accountor, p. 050 364 4597, petteri.heikinheimo@accountor.fi

Toimitusjohtaja Mari Viertola, Tietokauha, p. 050 312 1637, mari.viertola@tietokauha.fi


Linkki Accountorin tiedotteeseen yrityskaupasta: Linkki

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2200 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 221 M€.
www.accountor.com