Auktorisoitu Tilitoimisto Tietokauha

Taloushallinnon asiantuntijaksi Tietokauhaan?

Kauhajoella toimiva auktorisoitu tilitoimisto Tietokauha Oy tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman taloushallinnon palveluja sekä luotettavaa ja ymmärtävää kumppanuutta.

Henkilökuntamme koostuu kahdestakymmenestä taloushallinnon ammattilaisesta. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja työntekijöistämme 10 onkin suorittanut KLT-tutkinnon ja kolme palkkahallinnon PHT-tutkinnon. Meillä on viihtyisät toimitilat sekä nykyaikaiset laitteet ja järjestelmät.

Taloushallinnon asiantuntijan tehtävässä tarvitaan taloushallintoalalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemuksen lisäksi:
1. positiivista asennetta
2. hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
3. halua kehittää itseään.

Perehdytysvaiheen jälkeen taloushallinnon asiantuntijan tehtävänä on asiakasyritystemme kirjanpito-, tilinpäätös-, alv- sekä muiden veroasioiden ym. tehtävien suorittaminen sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Palkanlaskentaa Tietokauhassa hoitaa neljän hengen palkkatiimi.

Meillä työtä tehdään tiimeissä. Jokaisella asiakkaalla on yhteyshenkilönä kokenut ja vankan ammattitaidon omaava palvelupäällikkö, jonka lisäksi asiakkaan kirjanpito- ja tilinpäätöstehtäviä hoitaa kaksi muuta nimettyä henkilöä.

Työsuhteissa noudatamme lakien ja säädösten lisäksi tilitoimistoalan työehtosopimusta sekä työpaikkakohtaisia sopimuksiamme. Palkkaus perustuu henkilökohtaiseen kuukausipalkkaan, johon rahapalkan lisäksi kuuluu luontoisetuna työpaikalla tarjottava lounas.

Lisätietoja avoimista tehtävistä voi kysyä tj. Mari Viertolalta 050 3121 637, mari.viertola@tietokauha.fi

Tietosuojaseloste: Lataa tästä