Auktorisoitu Tilitoimisto Tietokauha

Taloushallinnon asiantuntijaksi Tietokauhaan?

Rekrytointi

Tietokauha Oy on nykyaikainen, kehittyvä ja kasvava tilitoimisto Kauhajoella. Meillä työskentelee kahdenkymmenen hengen tehokas tiimi taloushallinnon ammattilaisia.

Tietokauha työpaikkana

Tietokauhassa on avoin ja kannustava työilmapiiri. Toimintamme perustuu yhdessä määriteltyihin arvoihin:

  • työtyytyväisyys
  • asiakaslähtöisyys
  • luotettavuus
  • osaaminen

Työtyytyväisyys – meillä on hyvä olla
Tietokauha tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyiset palkka- ja muut edut, ajanmukaiset työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuden kehittää itseään. Meillä voit työskennellä osittain etänä ja työaika on tarvittaessa joustava. Meillä työtä tehdään tiimeissä, jolloin kollegojen tuki ja apu on joustavasti kaikkien saatavilla. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, toinen toistamme tukien ja sparraten.

Asiakaslähtöisyys – tiedon voimaa taloudesta
Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Kaikkia toimintoja ja asioita katsotaan aina asiakkaan näkökulmasta. Tarjoamme asiakkaille tarpeellisia ja räätälöityjä palveluita, jotka tuottavat heille lisäarvoa. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja autamme asiakkaitamme menestymään.

Luotettavuus – meillä homma pelaa
Olemme luotettava tilitoimisto ja pidämme aina sen minkä lupaamme. Toimimme ehdottoman rehellisesti noudattaen aina voimassa olevia lakeja ja säädöksiä sekä auktorisoidulta tilitoimistolta edellytettävää hyvää kirjanpitotapaa.

Osaaminen – tietoa on
Toimintamme ytimessä on osaaminen, jota ylläpidämme kehittämällä jatkuvasti sekä työntekijöidemme osaamista että koko yrityksen toimintatapoja. Johdon ohella koko henkilöstö osallistuu yrityksen ja toimintatapojen kehittämiseen. Käytössämme on nykyaikaiset laitteet, järjestelmät ja ohjelmistot.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimena olevia työtehtäviä, mutta lisätietoja Tietokauhan työmahdollisuuksista voi tiedustella tj. Mari Viertolalta mari.viertola@tietokauha.fi tai numerosta 050 3121 637:

Tietosuojaseloste: Lataa tästä