Auktorisoitu Tilitoimisto Tietokauha

Sähköinen taloushallinto – Parasta yrityksellesi

Sähköinen taloushallinto on nykyaikaa. Modernien ohjelmistojen avulla päivittäisen taloushallinnon rutiinit hoituvat sujuvammin ja aikaa säästyy olennaiseen – liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Myös me tilitoimistona voimme keskittyä tositteiden kirjaamisen sijasta tukemaan vahvemmin yrityksesi liiketoimintaa.

Myyntilaskut ajan tasalla

Myyntilaskujen teko tapahtuu käden käänteessä, ja valmiiden laskujen lähettämisestä ei tarvitse huolehtia paria napin painallusta enempää. Laskut lähtevät asiakkaalle valinnan mukaan joko verkkolaskuna, sähköpostilla tai perinteisellä paperipostilla tulostuspalvelun kautta. Suoritukset kirjautuvat automaattisesti, kun asiakas maksaa laskun, joten avoimet myyntilaskut ovat aina ajan tasalla.

Ostolaskut yhdessä paikassa

Ostolaskut saadaan ohjelmistoihin joko täysin sähköisesti verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Ostolaskuja voi ohjelmistoissa käsitellä useampi henkilö, jolloin laskun voi ohjata tarkastukseen hankinnasta vastaavalle. Ostolaskujen tarkastamisen jälkeen, ne saa helposti maksuun samasta ohjelmistosta, ilman useita välivaiheita. Avoimet ostolaskut ovat aina ajan tasalla, jolloin vältytään turhilta viivästysmaksuilta.

Matka- ja kululaskut vaivattomasti

Matka- ja kululaskujen laadinta on niin ikään vaivatonta. Työntekijä voi laatia matkalaskun ohjelmistoon itse ja ohjata sen esimiehelle hyväksyttäväksi. Kuitit saa kätevästi laskun liitteeksi älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Matkalaskut saa lopuksi maksuun suoraan ohjelmistosta.

Integrointi muiden ohjelmistojen kanssa

Sähköisiin ohjelmistoihin on myös mahdollista kytkeä muita yrityksellä käytössä olevia ohjelmistoja. Esimerkiksi yrityksen ERP-järjestelmässä syntyvät tilaukset on mahdollista siirtää sähköisesti taloushallinnon ohjelmistoon laskutusta ja suoritusten seurantaa varten. Tarvittaessa tieto siirtyy myös toiseen suuntaan takaisin ERP-järjestelmään.

Tapahtumat siirtyvät suoraan kirjanpitoon, jolloin tilitoimistoon erikseen toimitettavan aineiston määrä vähenee huomattavasti – usein jopa kokonaan. Kuukausittaisen kirjanpidon tekeminen myös yleensä nopeutuu, kun kaikki aineisto on saatavilla ja ajan tasalla ohjelmistossa. Ohjelmistoista löytyvät tietenkin myös kattavat ominaisuudet yrityksen talouden seurantaan ja suunnitteluun.

Tiedot tallessa ja aina saatavilla

Sähköisen taloushallinnon ohjelmistot ovat yhteiskäyttöisiä ja toimivat nettiselaimella ajasta ja paikasta riippumatta. Kattavien hakutoimintojen ansiosta tiedot ovat helposti löydettävissä silloin, kun niitä tarvitsee – ei siis enää mappien pläräämistä.

Kaikkiin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihin sisältyy sähköinen arkisto, jossa tiedot ovat tallessa. Yrityksessä tapahtuvat laiterikot eivät näin aiheuta tietojen menetystä.

Tietokauhan monipuolinen ohjelmistovalikoima

Tietokauhassa on käytössä seuraavat ohjelmistot. Kaikki ohjelmistot ovat saatavilla avaimet käteen -periaatteella.

• Heeros
Tutustu Heeroksen tuotteisiin

• Procountor
Tutustu Procountorin tuotteisiin

• Netvisor
Tutustu Netvisorin tuotteisiin

• Fennoa
Tutustu Fennoan tuotteisiin

Mikäli yrityksesi taloushallinto kaipaa lisää sähköä, ota rohkeasti yhteyttä. Etsitään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.