Auktorisoitu Tilitoimisto Tietokauha

Talouspäällikköpalvelut – Yrityksen kehittämisen tukena tarpeidesi mukaan

Yritystoiminnassa saattaa tulla eteen tilanteita, joissa yritys tarvitsee omaa talouspäällikköä. Tarve saattaa olla osa-aikaista tai projektiluontoista, esimerkiksi erilaisten projektien rahoitussuunnittelussa, ennusteiden tekemisessä, tai kun yritys kasvaa tai yritystoiminta supistuu. Oman talouspäällikön palkkaaminen saattaa olla kuitenkin haastavaa tai se ei ole kannattavaa.

Me Tietokauhassa tarjoamme monipuoliset ja räätälöidyt talouspäällikköpalvelut yritysten erilaisiin tarpeisiin. Kaikki palvelumme toteutetaan laadukkaasti vuosikymmenten kokemuksella ja tietotaidolla. Mitoitamme aina palvelut vastaamaan juuri oman yrityksesi tarpeita. Talouspäällikköpalvelujen avulla pystymme auttamaan yritystä entistä paremmin kehittämisessä ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Räätälöityä talouspäällikköpalvelua

Tietokauhan tarjoamiin talouspäällikköpalveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Laaja paketti yrityksen tarpeisiin räätälöityjä raportteja. Tuotamme monipuolisesti ajantasaisia raportteja juuri asiakkaiden kulloistenkin tarpeiden mukaan. Vahvan osaamisemme ansiosta pystymme tuottamaan yksityiskohtaisia ja tarkkoja raportteja eri liiketoiminta-alueille. Voit tutustua Tietokauhan tuottamiin raportteihin täältä.
  • Säännölliset tapaamiset palvelupäällikön kanssa. Säännöllisissä tapaamissa käydään yhdessä läpi muun muassa yrityksen tilaa ja raportteja. Tapaamiset asiantuntijoiden kanssa onnistuvat silloin, kun tarve sitä vaatii. Tietokauhan asiantuntija on käytettävissä myös esimerkiksi hallituksen kokouksiin tai muihin tilaisuuksiin kertomaan lisää talouden ajankohtaisesta tilasta.
  • Tuki yrityksen kehittämiseen monipuolisilla laskelmilla ja ennusteilla. Suunnittelemme ja laadimme erilaiset laskelmat ja ennusteet aina yhdessä asiakkaan kanssa tarpeen mukaan. Saat meiltä asiantuntijan näkemyksen, kun esimerkiksi suunnittelet uusia toimintoja tai investointeja.
  • Asiantunteva verosuunnittelu ja verojen optimointi. Autamme yrityksesi kehittämistä ja tulevaisuuden suunnittelua myös tarkan ja asiantuntevan verosuunnittelun avulla.
  • Muut yrityksesi liiketoimintaa tukevat talousjohtamisen työkalut. Tietokauhan laajasta palvelukattauksesta löytyvät talouden palvelut ovat kaikki asiakkaidemme käytettävissä – aina tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöidysti. Kerro meille, missä voimme olla avuksi, niin katsotaan yhdessä parhaiten yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelusisältö!